Kuriozas NBA finale - kamuolį iš užribio į žaidimą grąžino arbitras (VIDEO)

2018-06-04 20:13 TS

NBA finale daugybės dėmesio ir kritikos sulaukia mačo arbitrai, kurie, panašu, kad nepersistengia savo darbo atlikti priimtinai: antrose finalo rungtynėse vienas iš jų sugrąžino kamuolį iš užribio „Cavaliers“ ekipai, o tokio neleistino veiksmo nefiksavo nei jo kolegos, nei jis pats.

Po „Warriors“ taškų LeBronas Jamesas norėjo sugrąžinti kamuolį iš užribio, tačiau mačo arbitras Mike‘as Callahanas jį davė ne jam, o aikštėje buvusiam George‘ui Hillui. Nepaisant to, jog kamuolys į aikštę buvo grąžintas ne „Cavaliers“ atstovo, arbitrai leido tęsti žaidimą.

Įdomu, kad į tokį taisyklių nepaisymą dėmesį atkreipė ir pats L. Jamesas, tačiau arbitrams tai buvo nė motais:


(Komentarai rašomi Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Informuokite apie pažeidimus.)



...