D. Costai už šlykštų išsireiškimą gresia mažiausiai ketverių rungtynių diskvalifikacija (VIDEO)

Scanpix/Reuters nuotr.
2019-04-07 12:53 extra77

Madrido "Atletico", kaip ir jų kaimynai Ispanijos sostinėje, šį sezoną liks be titulų – Diego Simeonės auklėtiniai išvykoje rezultatu 0:2 nusileido "Barcelona" ekipai ir praktiškai įteikė titulą katalonams.

"Atletico" pergalės atveju atsilikimą nuo pirmos pozicijos galėjo sumažinti iki 5 taškų, tačiau po pralaimėjimo "Barcai" buvo leista pabėgti 11 taškų skirtumu. "Atletico" nuo 28-os minutės žaidė dešimtyje ir pirmąjį įvartį praleido tik 85-ąją minutę.

Svečių iš sostinės numatytą scenarijų šiose rungtynėse sugadino puolėjas Diego Costa. Šis pirmojo kėlinio viduryje iš niekur užsipuolė teisėją ir sulaukė raudonos kortelės.

D. Costai užteko tik neatsargiai pasakyti kelis žodžius ir jo pasirodymas buvo baigtas. Kaip paaiškėjo po rungtynių, paviešinus arbitro mačo ataskaitą, D. Costa pagrindiniam aikštės teisėjui Gilui Manzano tėškė: "Aš ši-au ant tavo kal-s motinos, aš ši-au ant tavo kal-s motinos."

Už tokius žodžius Ispanijos rinktinės puolėjui gresia ketverių rungtynių diskvalifikacija. Dar keturis mačus D. Costa gali praleisti už tai, kad išvydęs prieš save raudoną kortelę, griebė arbitrui už rankos.




(Komentarai rašomi Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Informuokite apie pažeidimus.)


...