Pergalę iškovojęs „Žalgiris“ sugrįžo į pirmąją turnyrinės lentelės poziciją

Lietuvos krepšinio lygoje į pergalių kelią sugrįžo Kauno „Žalgiris“ (22-3). Martino Schillerio auklėtiniai išvykos rungtynėse 95:78 (17:15, 26:18, 28:19, 24:26) nugalėjo septintojoje pozicijoje besirikiuojančią Alytaus „Dzūkiją“ (9-19).

Abi ekipos rungtynes pradėjo apylygiai ir žaidė taškas į tašką. Pirmajame kėlinyje abi komandos pademonstravo, kad kovoja tik dėl pergalės. Vis tik į priekį „Žalgiris“ išsiveržė antrojo kėlinio viduryje, kai susikrovė dviženklį pranašumą ir jį išlaikė iki pat rungtynių pabaigos bei šventė įtikinamą pergalę.

Nugalėtojų gretose geriausiai pasirodė Lukas Lekavičius, kuris per 22 žaidimo minutes pelnė 17 taškų (3/4 trit., 4/6 dvit.), atkovojo 1 atšokusį kamuolį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Šeimininkų gretose labiausiai išsiskyrė Vytenis Čižauskas, kuris per 24 aikštelėje praleistas minutes pelnė 16 taškų (2/3 trit., 4/8 dvit., 2/2 baud.), atkovojo 2 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Sekančiose rungtynėse Kauno „Žalgiris“ namuose susitiks su Prienų „CBet“ krepšininkais, tuo tarpu Alytaus „Dzūkija“ reabilituotis sieks prieš Vilniaus „Rytą“.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts