Bręsta mainai: Sekanti D.Sabonio stotelė gali būti „Golden State Warriors“

Sabonis gali persikelti į "Golden State Warrios"

Oklando „Golden State Warriors“ ekipa šiuo metu rikiuojasi dešimtoje Vakarų konferencijos vietoje bei pasižymi nuoseklumu, tačiau norint kitame sezone kovoti dėl čempionų titulo jiems neišvengiamai reikia jėgos po krepšiu, o Fadeawayworld.net portalas praneša, kad tobuliausia ir realiausia kandidatūra į pastiprinimą yra būtent Domantas Sabonis.

„Golden State Warriors“ valdybos štabas yra ne kartą garsiai pasisakę, kad jų prioritetas yra jaunų žaidėjų integravimas  į komandą, o klubo lyderiu dar bent metus išliks Stephenas Curry, tačiau mažai tikėtina, kad su tokia sudėtimi Oklando ekipa kitais metais galės konkurencingai varžytis kovoje dėl čempionų žiedų.

Jeigu įvyktų taip, kad D.Sabonis paliktų „Pacers“ ir prisijungtų prie „Golden State Wariors“  tuomet lietuvis išspręstų problemos po krepšiu klausimą, „Warrios“  įsigytų dar vieną lygos žvaigždę bei susigrąžintų elitinės komandos vardą, o aktyvus Sabonio žaidimas po krepšiu suteiktų S.Curry ir Klay‘ui Thompsonui daugiau galimybių atakuoti iš toli.

Jokia paslaptis, kad Domantas šiuo metu yra vienas geriausių „Pacers“ ekipos krepšininkų, o būtent dėl šios priežasties Indianos klubas turėtų gauti labai solidų pasiūlymą iš „Warrios. Remiantis Fadeawayworld.net portalo pateiktais analitikų duomenimis dabartinis lietuvio klubas už šiuos mainus galėtų tikėtis Kelly Oubre‘o, Erico Paschallio, Jordano Poole‘o bei ateities šaukimų NBA naujokų biržoje.

Taip pat primename, kad 211 cm ūgio puolėjas šiuo metu žaidžia savo karjeros sezoną NBA lygoje ir vidutiniškai per rungtynes pelno po 19,9 taško, atkovoja po 11,4 atšokusių kamuolių bei atlieka net po 6 rezultatyvius perdavimus.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts