S. Curry pelnė per pusšimtį taškų ir tapo rezultatyviausiu „kariu“ istorijoje

S. Curry tapo rezultatyviausiu visų laikų „kariu"

Panašiai kaip ir Jonas Valančiūnas, savo atstovaujame klube „Golden State Warriors“ žibantis jau legendinis Stephenas Curry taipogi pasiekė įspūdingą rekordą.

Praėjusios nakties mače Ouklando ekipos snaiperis pelnė 53 taškus, o „kariai“ 116:107 palaužė turnyro lentelėje aukščiau už juos besirikiuojančią „Denver Nuggets“ ekipą.

Vis dėlto, įspūdinga asmeninė statistika, net 10 taiklių tritaškių metimų ir klubo pergalė nublanksta istorinio įvykio fone, kadangi būtent šiąnakt S. Curry aplenkė kitą klubo legendą Wiltą Chamberlainą. W. Chamberlainas, atstovaudamas „Warriors“, per karjerą šiam klubui yra surinkęs 17783 taškus, o po praėjusios nakties Stepheno sąskaitoje – 17818 taškų ginant to paties klubo spalvas.

Tuo tarpu „Denver Nuggets“ šių rungtynių tikrai neprisimins iš gerosios pusės – patirtas ne tik pralaimėjimas, bet ir trauma, mat šlubčiodamas aikštę paliko ir susitikimo užbaigti negalėjo Jamalas Murray'us

„Golden State Warriors“: Stephenas Curry 53, Draymondas Greenas 18, Andrew Wigginsas 17, Kentas Bazemore'as 14.

„Denver Nuggets“: Nikola Jokičius 27, Michaelas Porteris Jr. 24, Jamalas Murray'us 17

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts