Denniso Rodmano dukra – talentinga JAV futbolininkė

Trinity Rodman - puiki puolėja

Ne pačios jauniausios krepšinio mėgėjų kartos sirgaliai puikiai pamena Dennisą Rodmaną. NBA kamuolių po krepšiais kovojimo mašina, stipriausioje pasaulyje krepšinio lygoje fiksavusi 13,1 atkovoto kamuolio per rungtynes karjeros vidurkį, jau seniai pakabino sportbačius ant vinies.

Vis dėlto, penkiskart NBA čempiono su „Detroit Pistons“ bei „Chicago Bulls“ puikūs atleto genai nenuėjo perniek, kadangi tėvo pėdomis seka jo dukra Trinity Rodman. Tiesa, pastaroji profesionaliai žaidžia ne krepšinį, o futbolą.

Šeštadienį ši aštuoniolikmetė žaidėja debiutavo JAV Nacionalinėje moterų futbolo lygoje (NWSL). Maža to, 2021 metų naujokų biržoje antruoju šaukimu pasirinkta žaidėja jau debiutiniame mače pelnė įvartį; 55-ąją mačo minutę pakeitusi japonę Kumi Yokoyama, ji kamuolį į varžovių vartus pasiuntė jau po 5 minučių.

Deja, debiutas neleido pasidžiaugti pergalės skoniu: T. Rodman atstovaujamas „Washington Spirit“ klubas išvykoje rezultatu 2:3 nusileido „North Carolina Courage“.

Tiesa, kalbėdama apie savo herojus ir įkvėpėjus, Trinity visų pirma išskiria mamą Michelle, kurią laiko pavyzdžiu.

„Kai tavo tėvas – garsenybė, niekas neklausia apie mamą, nes ji juk nėra NBA žvaigždė. Vis dėlto, norėčiau visiems pasakyti, kad būtent mama man visada buvo geriausia draugė. Ji – mano atrama ir uola, į kurią visada galiu atsiremti.“ – teigė D. Rodmano atžala, jau atstovavusi ir JAV jaunimo rinktinėms.

Futbolo specialistų teigimu, šios itin talentingos puolėjas laukia puiki karjera.

T. Rodman su kamuoliu

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts