Ispanijos grandų mūšyje karališkasis „Real“ parklupdė „Barceloną“

Ispanijos grandų mūšį laimėjo "Real"

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai po permainingos kovos rezultatu 85:87 namuose (15:20, 18:22, 24:17, nusileido karališkajam Madrido „Real“ klubui ir į savo sąskaitą įsirašė skausmingą pralaimėjimą pačioje rungtynių pabaigoje.

Prasidėjus paskutinei rungtynių minutei Jaycee Carrollo realizavo abu baudos metimus ir „Real“ ekipos pranašumas išaugo iki devynių taškų, tačiau tada „Barcelona“ tarsi įgavo antrą kvėpavimą ir surengė įspūdingą spurtą, o iki mačo pabaigos likus žaisti 10 sekundžių Nikola Mirotičius taikliu metimu persvėrė rezultatą ir išvedė savo komandą į priekį.

Rungtynių veiksmas persikėlė į paskutinių sekundžių trilerį, o greitos „Real“ atakos smaigalyje atsidūrė Nicola Laprovittola, kuris pelnė du taškus su pražanga ir tapo karališkojo klubo gelbėtoju. „Barcelonos“ krepšininkai dar turėjo likusias 4 sekundes, bet per jas išsigelbėti nesugebėjo.

Neseniai prie komandos prisijungęs Pau Gasolis gavo savo progą pasirodyti aikštėje, tačiau per jam skirtas devynias minutes nesugebėjo pelnyti nei vieno taško ir buvo priverstas grįžti ant atsarginių žaidėjų suolelio.

 „Barcelona“: Cory Higginsas 21, Nickas Calathesas 18, Nikola Mirotičius 17, Kyle’as Kuricas 12.

„Real“: Rudy Fernandezas 13, Nicola Laprovittola 12, Tristanas Vukčevičius ir Usmanas Garuba po 11. 

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts