E. Stanionis profesionalų ringe lieka nenugalėtas

E. Stanionis nukovė Th. Dulormę

Profesionalus boksininkas Eimantas Stanionis toliau lieka nenugalėtas profesionalaus bokso ringuose. Iki šeštadienio vakaro 12 pergalių, iš kurių 9 pasiektos nokautais, savo sąskaitoje turėjęs 26 metų kaunietis pridėjo dar vieną.

JAV vykusioje kovoje lietuvis visų 12 raundų pareikalavusioje kovoje teisėjų sprendimu nugalėjo patyrusį Puerto Riko atstovą Thomasą Dulormę, kuriam tai buvo penktasis pralaimėjimas karjeroje. Lietuviui pergalę skyrė visi trys teisėjai.

Nors dvikovą aktyviau pradėjo Lotynų Amerikos atstovas, E. Stanionis nepasimetė ir dvikovai persiritus į antrąją pusę pamažu perėmė iniciatyvą. Paskutiniame raunde lietuvis buvo arti to, jog pasiųstų ketveriais metais vyresnį varžovą į nokdauną, bet šiam pavyko atlaikyti Eimanto smūgių krušą ir išsilaikyti ant kojų.

2015 metų Europos čempionas po dvikovos reigė jautęs jaudulį, kadangi žinojo, jog ši kova bus tiesiogiai transliuojama Lietuvoje. Vis dėlto, jis teigė tikįs, jog gali būti tarp geriausių savo pusvidutinio svorio kategorijoje, o sėkminga kovos prieš galingą puertorikietį atomazga yra geriausias to patvirtinimas.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts