Š. Jasikevičius: Pau gali žaisti „El Clasico“ sekmadienį

Pau Gasolis

Nors Pau Gasolio debiutas penktadienio vakaro rungtynėse Palau Blaugrana“ tribūnose ir buvo paženklintas nieko „Barcelona“ klubui jau nelėmusiu pralaimėjimu Miuncheno „Bayern“ 72:82, katalonų klubo fanai šį mačą įsimins ilgam.

Beveik du metus nežaidęs geriausias visų laikų Ispanijos krepšininkas P. Gasolis, į reprezentacinį gimtosios Katalonijos krepšinio klubą grįžęs po beveik dviejų dešimtmečių pertraukos, Eurolygos mače su bavarais surinko 9 taškus vos per 13 žaidimo minučių, ir nors keturiasdešimtmečio fizinė ir sportinė forma toli gražu nėra gera, pasak vyriausiojo ekipos trenerio Š. Jasikevičiaus, jau pirmame savo mače „kai kuriose situacijose jis buvo tiesiog neįtikėtinas“.

Sekmadienį „Barca“ išmėgins jėgas prestižiniame „El Clasico“ susitikime su amžinais varžovais Madrido „Real“. Paklaustas, ar yra tikimybė išvysti Pau šiame namų mače, Šaras buvo pozityvus.

„Tai bus rungtynių dienos sprendimas. Jei Pau jausis gerai, jis tikrai turės galimybę pasirodyti aikštėje ir rungtynėse su „Real“, – konstatavo Eurolygos reguliarųjį sezoną laimėjusio klubo strategas.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts