Be Gudaičio rungtyniavusi „Zenit“ išlieka kovoje dėl atkrintamųjų

Eurolygos 34-ojo turo rungtynėse Sankt Peterburgo „Zenit“ (19-14) pratęsė pergalių seriją. Xavi Pascualio auklėtiniai namuose 86:69 (25:15, 19:22, 22:11, 20:21) nugalėjo Tel Avivo „Maccabi“ ir išsaugojo šansus žengti į kitą Eurolygos etapą.

„Zenit“ rungtynes pradėjo aukštu tempu ir pataikydami du tolimus metimus išsiveržė į priekį 6 taškais. Šeimininkai antrajame kėlinyje tempo nestabdė ir išmetė net 7 tolimus metimus, tačiau tikslą pasiekė vos 2. Vis tik po ilgosios pertraukos sugrįžę Rusijos krepšininkai ir toliau diktavo žaibišką puolimą, o prieš ketvirtąjį kėlinį susikrovė 18 taškų pranašumą. Galutiniame ketvirtyje abi ekipos kovėsi apylygiai, tačiau svečių atsilikimas buvo per didelis, o „Zenit“ šventė gyvybiškai svarbią pergalę.

Artūras Gudaitis rungtynėse buvo registruotas, tačiau nuo atsarginių žaidėjų suolelio taip ir nepakilo.

Rungtynėse rezultatyviausiai pasirodė Austinas Hollinsas, kuris per 21 žaidimo minutę pelnė 15 taškų (2/3 trit., 3/4 dvit., 3/4 baud.) ir atkovojo 1 atšokusį kamuolį.

„Zenit“: Austinas Hollinsas 15, Kevinas Pangosas 13, Willas Thomasas ir Tarikas Blackas po 11, Mateušas Ponitka 10.

„Maccabi“: Tyleris Dorsey 15, Chrisas Jonesas 11, Elijah Bryantas ir Scottie Wilbekinas po 9.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts