Jeruzalės „Hapoel“ atleido D. Adomaitį

D. Adomaitis palieka Jeruzalę

Izraelio žiniasklaidos atstovai praneša, jog skiriasi Dainiaus Adomaičio ir Jeruzalės „Hapoel“ krepšinio klubo keliai. 47 metų suvalkietis prie Izraelio sostinės ekipos vairo stojo sausio viduryje, tačiau jo darbo rezultatai tikrai nebuvo geri.

Iš pradžių „Hapoel“ neišsikapanojo iš FIBA Čempionų lygos grupių etapo, o vėliau dar iškrito ir iš Balkanų lygos. Pralaimėtas Izraelio taurės pusfinalis beveik nepaliko abejojančių, kad D. Adomaičio dienos Izraelio širdyje – suskaičiuotos.

Vis dėlto, paskutiniu lašu, perpildžiusiu tiek „Hapoel“ vadovų, tiek gerbėjų kantrybės taurę, buvo pralaimėjimas praėjusį trečiadienį Rišono „Maccabi“ rezultatu 67:98.

Teigiama, jog lietuvis, anksčiau dirbęs ir Lietuvos vyrų rinktinės vyriausiuoju strategu, nerado bendros kalbos su žaidėjais, kurie pastaruoju metu atvirai reiškė nenorą žaisti jo treniruojamoje ekipoje.

Artimiausiame Izraelio lygos mače su flagmanu Tel Avivo „Maccabi“ ekipai jau vadovaus buvęs D. Adomaičio asistentas Yonatanas Alonas.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts