„Žalgiris“ Eurolygos sezoną užbaigia pergalingai

Kauno „Žalgiris“ paskutinėse Eurolygos sezono rungtynėse savo sirgalius pradžiugino iškovodamas pergalę. Martino Shillerio auklėtiniai namuose 93:78 (27:14, 25:33, 22:13, 29:18) nugalėjo Atėnų „Panathinaikos“ ir sezoną užbaigia 11-oje pozicijoje.

Šeimininkai rungtynes pradėjo greita nata. Penkis taškus pelnęs Grigonis leido „Žalgiriui“ nuo pat pirmosios minutės pirmauti. Pranašumą žalgiriečiai didino iki pat kėlinio pabaigos, o prieš antrąjį ketvirtį turėjo dviženklį pranašumą. Prieš ilgąją pertrauką svečių snaiperiai, kaip reikiant suvarpė „Žalgirio“ krepšio tinklą ir sumažino atsilikimą tik iki 5 taškų.

Po ilgosios pertraukos kauniečiai į aikštelę žengė įjungdami aukštesnę pavarą, o K. Lukošiūnas pataikė 2 tolimus metimus. „Panathinaikos“ ekipai trečiajame kėlinyje nepavyko pralaužti šeimininkų gynybos, o „Žalgirio“ pranašumas išaugo iki 17 taškų, o ketvirtajame ketvirtyje kauniečiams teliko sutvarkyti reikalus.

Rezultatyviausiai rungtynėse pasirodė Lukas Lekavičius, kuris per 21 žaidimo minučių pelnė 20 taškų (3/5 trit., 5/5 dvit., 1/1 baud.), atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts