Eurolyga gyvai: „Žalgiris“ – „Panathinaikos“

Paskutinis „Žalgirio" varžovas - „Panathinaikos"

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienio maču „Žalgirio“ arenoje užbaigs 2020-2021 metų Eurolygos sezoną. Nei pergalė, nei pralaimėjimas prieš šios dienos varžovus „Panathinaikos“ jau nieko iš esmės nepakeis: žalgiriečiai nei kils aukščiau 11 vietos, nei kris žemyn.

Skirtingai nei Lietuvos čempionams, Graikijos klubui be šio mačo teks sužaisti dar porą atidėtų rungtynių.

Objektyviai vertinant, „Žalgiriui“ užbaigti reguliarujį sezoną pergale bus labai sunku. „Panathinaikos“ yra labai aukšta ir fiziškai galinga komanda, o jos dydį kauniečiams teks mėginti atlaikyti be dviejų Covid-19 virusu sergančių amerikiečių aukštaūgių Augustine'o Rubito bei Nigelo Heyeso.

Maža to, neaiški ir susižeidusio prancūzo vidurio puolėjo Joffrey Lauvergne'o situacija. Ar jis galės padėti savo komandos draugams, paaiškės tik prieš pat rungtynes. Galimas daiktas, kad vyriausiasis treneris Martinas Schilleris nerizikuos vieno savo lyderių sveikata nieko nelemiančiame susitikime dėl garbės.

Neseniai paaiškėjo, kad Artūro Milaknio trauma rimtesnė nei manyta iš pradžių. Kada į aikštelę grįš daugiausia tritaškių LKL istorijoje pataikęs snaiperis, kolkas neaišku.

Vis dėlto, M. Schilleris žada kautis dėl pergalės visomis išgalėmis ir teigia turįs veiskmų planą, padėsiantį kovoti su graikų milžinais, trokštančiais revanšo už pralaimėjimą pirmajame rate Atėnuose 69:81.

Rungtynių pradžia – 20:00 val.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts