Praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos finalininkų akistatoje – PSG pergalė

„Bayern" neatlaikė PSG grėsmės

Trečiadienio vakarą daugumos pasaulio futbolo gerbėjų akys susmigo į Miuncheno „Fussball Arena“, kur krentant balandžio sniegui pirmąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes žaidė vietos „Bayern“ ir Paryžiaus PSG.

Šie du futbolo grandai pernai susitiko Čempionų lygos finale Lisabonoje, kur pergalę rezultatu 1:0 šventė bavarai, tapę pirmaisiais Čempionų lygos nugalėtojais, laimėjusiais visus žaistus susitikimus.

Visgi, šįsyk scenarijus buvo kitoks. Jau 3-iąją mačo minutę vartininko „Bayern“ vartininko Manuelio Neuerio neužtikrintu žaidimu pasinaudojo PSG puolimo žvaigždė Kylianas Mbappe, išvedęs svečius į priekį.

Sužaidus dar 25 minutes, PSG klubo legionierius iš Prancūzijos Marquinhos pasinaudojo Bavarijos klubo gynybos klaida, padvigubindamas persvarą.

Vis dėlto, legendinis Vokietijos klubas, kuriam šiose rungtynėse negalėjo padėti Robertas Lewandowskis, baltos vėliavos kelti nė neketino.

„Bayern“ nuolat atakavo, ir jau 37-tą minutę kamuolį į svečių vartus galva pasiuntė Maximas Choupo-Motingas, o 60 minutę santykį išlygino „Bayern“ puolimo ikona Thomas Mulleris.

kai atrodė, kad vokiečių klubas jau perima rungtynių kontrolę į savo rankas, greitoje atakoje 68-tą žaidimo minutę dar sykį Manuelį Neuerį nuginklavo K. Mbappe.

Verta pastebėti, kad šeimininkams priklausė žaidimo iniciatyva, ką parodo ir statistika. „Bayern“ į varžovų vartus smūgiavo 31 sykį, tuo tarpu PSG – vos 6. Visgi svečiai iš Prancūzijos buvo kur kas labiau preciziški.

Atsakomasis ketvirtfinalio mačas Paryžiuje vyks balandžio 13 dieną.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts