M. Arlauskui nepavyko tapti NCAA čempionu

Beiloro universitetas laimėjo NCAA čempionatą

Praėjusi naktis galėjo tapti istorine Lietuvos krepšiniui. Iki šiol nė vienas mūsų šalies jaunasisis krepšininkas nebuvo tapęs NCAA čempionu. Paskutinį kartą prie šio titulo prieš ketvirtį amžiaus buvo priartėjęs Marius Janulis, 1996 metais su Sirakūzų universiteto apranga suklupęs finale.

Šiemet prie šio titulo visai arti buvo Martynas Arlauskas. Legendinio žalgiriečio Mindaugo Arlausko sūnaus atstovaujama Gonzagos „Bulldogs“ komanda NCAA finalinio ketverto finale Indianapolyje nusileido Beiloro universiteto „Bears“ ekipai.

„Meškinai“ dominavo nuo pat pirmosios susitikimo minutės ir intrigos šiame finale iš esmės nebuvo. Galutinis rezultatas – 86:70 Beiloro naudai.

Dėl to yra tikrai apmaudu, kadangi M. Arlausko universitetas finalo ketvertą pasiekė laimėjęs 31 NCAA susitikimą ir nepatyręs nė vienos nesėkmės, o fantastiškame pusfinalio mače palaužė Kalifornijos universiteto UCLA.

22 taškus surinkęs „meškinas“ Jaredas Butleris tapo finalo mačo MVP, o jam geriausiai talkino 19 sumetęs Macio Teague'as ir 15 pridėjęs Davionas Mitchellas.

Favoritų neišgelbėjo 22 komandos lyderio ir pusfinalio herojaus Jaleno Suggso taškai.

M. Arlauskas, kaip įprasta, ant parketo nepasirodė.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts