Progą gavęs D.Sirvydis sužaidė geriausią karjeros mačą

Deividas Sirvydis sužaidė rezultatyviausią sezono mačą

Vis dažniau NBA lygoje progą pasižymėti gaunantis Deividas Sirvydis surengė trumpą, bet kol kas geriausią pasirodymą savo karjeroje.

Pirmadienį vykusiose rungtynėse lietuvio atstovaujama Detroito „Pistons“ ekipa svečiuose rezultatu 132:108 (30:19, 28:28, 35:30, 39:31) nugalėjo Oklahomos „Thunder“ komandą, o 20-metis D.Sirvydis pelnė iki šiol rekordinį taškų skaičių.

Nuo pat žaidimo pradžios Detroito klubas rungtynių kontrolę laikė savo rankose, o antroje susitikimo dalyje vaizdas nesikeitė. „Pistons“ ekipa palaipsniui didino savo pranašumą, o mačui besibaigiant savo progą pasižymėti gavo ir mažiau minučių įprastai aikštelėje praleidžiantys krepšininkai.

Deividas Sirvydis savo galimybę gavo, kai rungtyniauti buvo likę vos 4 minutes, tačiau puikiai tai išnaudojo. Jaunasis Lietuvos krepšininkas per jam suteiktą trumpą laiką spėjo pelnyti 5 taškus (0/1 dvit., 1/1 trit., 2/2 baudų met) ir atkovoti 3 atšokusius kamuolius. Kol kas tai buvo rezultatyviausias lietuvio pasirodymas.

NBA lygoje bandantis įsitvirtinti krepšininkas taškus pelnė jau trečiose rungtynėse iš eilės ir per šią atkarpą jo vidurkis siekia po 3,7 taško per rungtynes. Taip pat verta paminėti, kad D.Sirvydžio tritaškių pataikymas siekia net 40 procentų – 4 taiklūs metimai iš 10-ies bandymų,  o iki šio mačo vilnietis NBA lygoje daugiausiai į varžovų krepšį buvo įmetęs 3 taškus ir atkovojęs 1 atšokusį kamuolį.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts