Bręsta galingas Filipinų bokso legendos sugrįžimas

Bręsta galingas filipiniečio sugrįžimas į bokso ringą

Vienas įtakingiausių sporto portalų „The Atletic“ skelbė, o „Top Rank“ ESPN patvirtino, kad netrukus gali įvykti ilgai lauktas legendinio filipiniečio Manny Pacquina sugrįžimas.

Kiek mažiau nei dvejus metus nekovojęs M.Pacquiao šių metų birželio 5-ą dieną Abu Dabyje ketina susikauti su dabartiniu WBO pusvidutinio svorio kategorijos čempionu Terence‘u Crawfordu.

„Diskusijos vyko labai ilgai“, – skelbia užsienio šaltiniai. „Ir nors dėl kovos dar nėra susitarta, tačiau jeigu ji įvyks, vieta bus Abu Dabis, o data – birželio 5“.

Paskutinis kartas, kai 42-ejų metų Filipinų bokso legenda lipo į ringą buvo 2019 metais liepos mėnesį. Tą kartą Manny Pacąuiao (The Pacman) įveikė Keithą Thurmaną ir 12-ą kartą tapo pasaulio čempionu bei laimėjo WBA pusvidutinio svorio kategorijos čempiono titulą.

Įdomu tai, kad savo šypsena ir pozityvumu garsėjantis M.Pacquiao per 43 savo karjeros kovas buvo nokautuotas tik kartą 1999 metais. O iš viso savo sąskaitoje Filipinų pasididžiavimas turi 62 kovas iš kurių 39 kartus pergalė pasiekė nokautais, 7 kartus kovą baigė lygiosiomis bei 2 kartus pralaimėjo.

Galimai būsimas filipiniečio varžovas paskutiniu metu buvo kiek aktyvesnis ir paskutinę savo kovą turėjo dar praėjusių metų lapkritį, kai nokautavo Kella Brooką. T.Crawfordui tai buvo 8 pergalė iš eilės, kai boksininkas pergalę šventė ankščiau laiko. Pastarojo sąskaitoje 37 kovos iš kurių 28 kartus pergalės pasiektos nokautais, 0 lygiųjų ir 0 pralaimėjimų.

(Komentarai rašomi puslapio svečių Intensedebate platformoje. Įžeidžiančius ir draudžiamus komentarus periodiškai šaliname. Praneškite raportais apie pažeidimus, pašalinsime per 7d.)
Related Posts